Vill du jobba i ett bolag som utvecklar sina medarbetare?

Brinner du för effektiv utveckling och moderna metoder inom systemutveckling och kvalitetssäkring? Vill du utveckla din karriär? Tror du på ständig förbättring och kompetensutveckling och vill vara med och påverka. Då är du välkommen att höra av dig till oss! 

Vi har ett introduktionsprogram, ett mentorskapsprogram och vårt koncerngemensamma "Time People Group Academy" för att säkerställa att alla får bästa möjliga start och löpande kompetensutveckling.

Vi jobbar med friskvård och har en egen hälsocoach som utbildar oss och tar fram individuella hälsoplaner för kost, träning och hälsa.

Vi erbjuder attraktiva villkor med flexibla lönemodeller. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller om du vill träffas över en fika. Vi finns mitt på Kungsholmen nära Fridhemsplan i nyrenoverade lokaler.

Välkommen att höra av dig!

JUSt nu söker vi:

  • Tekniska testare
  • Automattestare
  • Agila coacher och förändringsledare
  • Kravanalytiker och Verksamhetsutvecklare
  • Projektledare
  • Testledare
  • Mjukvaruarkitekter
  • Seniora Javautvecklare
 

Möt några av våra konsulter

 

Björn Carlsson
Konsultchef affärsområde Test och Kvalitetssäkring

Bakgrunden till mitt uppdrag är ComHems förvärv av Boxer, som godkändes av konkurrensverket i höstas, vilket innebär att Boxers utbud av IPTV, telefoni och bredband helt tas över av ComHem. Jag ingår som testledare i ett program för att migrera Boxers tekniska plattformar, tjänster och verksamhetsprocesser till ComHem. Migrering och nyutveckling kommer att skötas av befintliga team på ComHem. I mitt uppdrag som testledare ingår att koordinera utvecklingen mellan de interna teamen och externa leverantörerna så att leveranserna kommer i takt för vettiga integrations- och E2E-tester i en pre-produktionsmiljö. Den koordinerande rollen innebär mycket spring mellan teamen, sammankallande möten, identifiering och prioritering av nya krav och på det hela taget att få teamen att dra åt samma håll så att alla leveranser tillsammans skapar värde.

 
AnetteR_8x10cm.png

Anette Rung
Agil coach

En av Objektfabrikens Agile Business Development-konsulter.  Coachar organisationer och team i agil transformation, föreläser och utbildar om agilt arbetssätt. Trovärdigt och framgångsrikt tack vare praktisk erfarenhet från konsultuppdrag i verkligheten. Anette harnu uppdrag som Agile Product Owner för två team på Bisnode. Förra uppdraget var som agil coach på en svensk myndighet.

 

Mats Pehrson
Agil coach

Många företag har agila team och jobbar med värdeströmmar. På Infinera i Sverige har vi tagit tag i flera aspekter, till exempel finansiering och att anpassa linjeorganisationen när Infinera blev agila på riktigt.

Här kan du läsa en artikel om Mats arbete åt Infinera.

 

Välkommen till Objektfabriken