Vill du jobba i ett bolag som utvecklar sina medarbetare?

Brinner du för effektiv utveckling och moderna metoder inom systemutveckling och kvalitetssäkring? Vill du utveckla din karriär? Tror du på ständig förbättring och kompetensutveckling och vill vara med och påverka. Då är du välkommen att höra av dig till oss! 

Vi har ett introduktionsprogram, ett mentorskapsprogram och vårt koncerngemensamma "Time People Group Academy" för att säkerställa att alla får bästa möjliga start och löpande kompetensutveckling.

Vi jobbar med friskvård och har ett mycket bra förmånspaket som innehåller förmånscykel, medlemskap i gym, naprapat med mera.

Vi erbjuder attraktiva villkor med flexibla lönemodeller och mycket bra förmåner inom ekonomi, teknik, tjänstebil, träning och hälsa. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller om du vill träffas över en fika. Vi finns mitt på Kungsholmen nära Fridhemsplan i nyrenoverade lokaler.

Välkommen att höra av dig!

JUSt nu söker vi:

  • Tekniska testare
  • Automattestare
  • Agila coacher och förändringsledare
  • Kravanalytiker och Verksamhetsutvecklare
  • Projektledare
  • Testledare
  • Mjukvaruarkitekter
  • Seniora Javautvecklare
 

Möt några av våra konsulter

AnnikaR_8x10cm.png

Annika Rudemo
Business Analyst

Mitt uppdrag som Business Analyst på ett av Nordens ledande detaljhandelsföretag innebär att göra varje dag lite enklare för användarna. Mötet med människor i olika roller och sammanhang i kombination med att testa, analysera, utveckla och utbilda är jätteroligt. Även på Objektfabriken får jag utvecklas i mötet med kollegor, genom utbildningar och företagsaktiviteter. I korthet kan jag ärligt säga: ”Objektfabriken – med kunskap och passion!”

 

Björn Carlsson
Konsultchef affärsområde Test och Kvalitetssäkring

I mina uppdrag som testledare ingår att koordinera utvecklingen mellan de interna teamen och de externa leverantörerna så att leveranserna kommer i takt för vettiga integrations- och E2E-tester i en pre-produktionsmiljö. Den koordinerande rollen innebär mycket spring mellan teamen, sammankallande möten, identifiering och prioritering av nya krav och på det hela taget att få teamen att dra åt samma håll så att alla leveranser tillsammans skapar värde.

 
AnetteR_8x10cm.png

Anette Rung
Agil coach

En av Objektfabrikens Agile Business Development-konsulter.  Anette coachar organisationer och team i agil transformation, föreläser och utbildar om agilt arbetssätt. Hon utför sitt arbete trovärdigt och framgångsrikt tack vare praktisk erfarenhet från konsultuppdrag i verkligheten. Anette har bl a haft uppdrag som Agile Product Owner för två team på Bisnode samt att hon var agil coach på en större svensk myndighet.

 

Mats Pehrson
Agil coach

Många företag har agila team och jobbar med värdeströmmar. I mitt uppdrag på Infinera i Sverige tog vi tag i flera aspekter, till exempel finansiering och att anpassa linjeorganisationen när Infinera blev agila på riktigt.

Här kan du läsa en artikel om Mats arbete åt Infinera.

 

Välkommen till Objektfabriken