Kurser_Illu-01-01.png
 

Kurser – kompetens är färskvara

 

Har du en strategi för att hålla dig och ditt team ajour med viktiga trender och förändringar som påverkar ditt företag och dina affärer? Kompetens är en färskvara och många gånger en förutsättning för konkurrenskraft.

Kompetenshöjning kan bli ditt teams viktigaste nästa steg! Ladda ner produktblad för våra aktuella och uppskattade kurser. Saknar du något? Fråga oss, vi kan skräddarsy en kurs, ett event eller ett frukostseminarium för er.

 
 

Workshopledning

En kunskapsresa för workshopledarrollen.


Agil kravhantering

En praktisk kurs där du lär dig fånga verksamhetens behov.


Agila kontrakt

En kurs där du lär dig effektiva avtalsformuleringar som stöttar agila arbetssätt i relationer med leverantörer.


Leading SAFe 4.5

En kurs där du lär dig hur du skalar din agila organisation.


 
SAFe_Illu-01.png
 

Scaled Agile Framework (SAFe®)

 

Brottas ni med att få de agila principerna att fungera i er organisation som helhet? Lugn, ni är inte ensamma. Att agil utveckling blivit normen på teamnivå står nog helt klart för de flesta. Men för större organisationer och företag är det fortfarande en utmaning att lyckas för organisationen som helhet.

Objektfabriken har mångårig erfarenhet av att leda det agila förändringsarbete i större organisationer och ett av de ramverk vi gärna använder är Scaled Agile Framework (SAFe). Det är en etablerad verktygslåda för agila metoder på alla nivåer i en organisation och används i Sverige av allt fler större företag.

SAFe täcker verksamheten från team till portföljhantering och de agila principerna tillämpas på varje nivå. Det ges konkreta råd för hela kedjan från idé till leverans men du väljer själv de delar du har nytta av och i vilken takt som det ska ske.

Dock, att gå från en traditionell modell till att arbeta utifrån agila flöden i en stor organisation är en utmaning. Objektfabriken erbjuder därför både utbildningar och erfarna coacher som stöd till ert förändringsarbete.

Läs gärna mer på scaledagileframework.com och välkommen att kontakta oss för en förutsättningslös diskussion.