Time People Group anlitar Gunnar Söderström som hälsocoach för att ytterligare förstärka vår friskvårdsatsning

Gunnar Söderström är en mycket omtyckt och eftertraktad föreläsare med mångårig erfarenhet och över hundratalet föreläsningar bakom sig. Han är verksam som mental coach, personlig tränare, elitidrottare, kommentator, träningsexpert på TV4 och naprapat. I december är han en av föreläsarna på Stora inspirationsdagen i Stockholm, Göteborg och Malmö, tillsammans med bland andra Kristian Luuk och Pia Sundhage. Som naprapat och tränare har han utfört över 25 000 behandlingar! Till Gunnars nuvarande uppdragsgivare hör bl.a. Svenska fotbollsförbundet och FIFA. Han bedriver dessutom en omfattande och mycket uppskattad verksamhet med träningsresor, löpar- och skidgrupper. 

Här kan du läsa mer om Gunnar Söderström