Vi på Objektfabriken förstärker vårt team med ytterligare två seniora konsulter

Bodil jobbar främst som agil coach och förändringsledare. Med en civilingenjörsexamen i botten och många år som utvecklare vet hon vad det innebär att leverera inom stora organisationer. Hennes erfarenhet som chef och med utbildning inom ledarskap och organisation ger henne förståelse för utmaningarna att utveckla affären.

Anders har lång erfarenhet av test, krav och att arbeta agilt i många olika branscher. Han har även mångårig erfarenhet av att utbilda och föreläsa inom test och krav, vilket han även kommer att fortsätta med på Objektfabriken.

BodilBjörnberg_300x300.jpg

”Som agil coach vill jag hjälpa människor att förstå varandra. De agila metoderna är verktyg för ett bättre och effektivare samarbete i organisationen. Framför allt gillar jag att jobba med förändring när de första stegen är tagna. Att tillsammans bottna i vad som är unikt för den här organisationen och vad vi behöver prova för att lyckas är det mest spännande med mitt jobb.”

AndersOlausson_300x300.jpg

”Jag ser IT-utveckling som ett lagspel där krav, test och agilt måste samverka för att skapa bra system. Objektfabriken är starka i alla dessa discipliner vilket gör att jag får möjligheter att utvecklas vidare. Framför allt vill jag jobba med projekt där jag tar ett helhetsgrepp för att kvalitetssäkra leveransen.”