Frukostseminarium den 9 mars. Feedback på ett annat sätt – för att vi vill vara ett team!

Välkommen till ännu ett inspirerande frukostseminarium på Objektfabriken. Idag när nästan alla jobbar i team behöver vi verkligen en feedback-kultur, annars blir vi inget team utan bara en grupp människor som låtsas jobba tillsammans. Jag tror de flesta av er redan kan en eller flera feedback-modeller, och förstår varför det är så himla bra att ge varandra feedback. Och ändå blir det inte av att ge feedback. Det är ännu ett "borde" som ligger och tynger i ryggsäcken.

Så jag vill visa på andra sätt att se och tänka om feedback. Och utifrån det blir det lättare att göra på ett annat sätt. Jag har utbildat flera hundra människor inom feedback och nästan alla har fått en förändrad inställning till vad feedback är.

Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på god frukost från Petite France.


DATUM

Fredagen den 9 mars

PLATS

Objektfabrikens kontor, Celsiusgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

AGENDA

7.30 Frukost
8.00 Helena Engström hälsar välkommen
8.05 Seminarium med tillfälle för frågor
9.00 Tack för idag

TALARE

BODIL BJÖRNBERG
Bodil har en bakgrund både som utvecklare och chef. Sedan många år jobbar hon som agil coach och förändringsledare. Hennes erfarenheter kombinerade med en gedigen utbildning både inom teknik ochbeteendevetenskap ger henne kunskap och förståelse för att skapa unika och därmed varaktiga förändringar.