Frukostseminarium 24 augusti: Blockchain – What´s the fuzz all about?

Välkommen till ännu ett inspirerande frukostseminarium på Objektfabriken för er som vill veta mer om tekniken bakom bitcoin. Ny teknik tillsammans med kryptovalutor är en kombination som skapar myter. Budskapet från de redan frälsta blir att kryptovalutor skall lösa allt vad gäller betalningar och Blockchain skall lösa alla tekniska problem. Det är naturligtvis inte sant! Därför ska vi reda ut några av myterna genom att gå igenom följande:

  • Vad är en kryptovaluta och hur används den?

  • Vad är Blockchain och vad är det bra för?

Vi avslutar med att visa ett pågående projekt, Nordic Fund Ledger, där man med hjälp av Blockchain försöker effektivisera och förbättra fondmarknaden.

Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på riktigt god frukost.
Antal platser är begränsat så först till kvarn gäller.


DATUM

Fredagen den 24 augusti 2018

PLATS

Objektfabrikens kontor, Celsiusgatan 10, Kungsholmen, Stockholm

AGENDA

7.30 Frukost
8.00 Helena Engström hälsar välkommen
8.05 Seminarium med tillfälle för frågor
9.00 Tack för idag

TALARE

BJÖRN DEGERMARK
Björn har en bakgrund från både affär- och tekniksidan. Sedan många år jobbar han som projektledare och affärsutvecklare. Hans erfarenheter kombinerade med nyfikenhet ger honom kunskap och förståelse för att leda projekt som utmanar gamla sanningar och kombinerar teknik och affär. Björn leder just nu ett av FinTech´s mest spännande projekt, Nordic Fund Ledger.